Yarden

Belangrijke mededeling aan onze leden
Uitvaartvereniging ‘t Olde Compas te Barger-Compascuum
Betreft: bel altijd eerst het meldnummer 06 304 21 134 bij overlijden.

---------------------------

Barger-Compascuum, 
1 augustus 2022

Beste heer/mevrouw,

U bent lid van onze uitvaartvereniging ‘t Olde Compas. Onze uitvaarten voeren wij uit in nauwe samenwerking met:

Uitvaartzorg Brijan 
J. Stout Uitvaartverzorging
Uitvaartverzorging UGNA

Heeft u daarnaast een aanvullende verzekering bij Yarden - nu DELA - dan is deze brief van groot belang voor u. Leest u als dat het geval is deze brief goed en bewaar dit schrijven bij uw papieren omtrent uw overlijden.

Ontwikkeling:
In 2021 is Yarden Uitvaartverzekeringen overgenomen door DELA Uitvaartverzorging en -verzekering. DELA is niet alleen verzekeraar, maar verzorgt net als ’t Olde Compas ook uitvaarten. Goed samenwerken met heldere afspraken is daarom belangrijk, vooral voor u als lid en verzekerde. Dit zoals vóór overname het geval was.

Ontstane situatie:
In de  afgelopen periode is gebleken dat DELA niet bereid is de klantvriendelijke afspraken die we als uitvaartvereniging met Yarden hadden over te nemen. 

Dit kan voor u onaangename gevolgen hebben. Wanneer u na een overlijden niet onze uitvaartvereniging maar DELA hierover informeert, neemt deze de verzorging van de uitvaart op zich. Daarvoor hanteert DELA als commercieel bedrijf fors hogere tarieven dan wij als uitvaartvereniging. Bovendien vervalt de ledenvergoeding als de uitvaart niet namens de uitvaartvereniging wordt verzorgd.

Dringend advies:
Om dit te voorkomen adviseren wij u dringend bij een overlijden allereerst te bellen met het meldnummer van ’t Olde Compas: tel. 06 304 21 134.

Namens onze vereniging verzorgen: Uitvaartzorg Brijan, J. Stout Uitvaartverzorging of Uitvaartverzorging UGNA dan de uitvaart tegen vriendelijke verenigingstarieven én vanzelfsprekend met aftrek van uw ledenvergoeding. Wij nemen voor de uitkering van de aanvullende verzekering contact op met DELA en regelen verder de financiële afwikkeling van de uitvaart. Op deze manier ontzorgen wij u.

Te nemen acties:
Bent u als lid van onze uitvaartvereniging aanvullend verzekerd bij Yarden - nu DELA - dan verzoeken wij u als volgt te handelen bij overlijden:

1. U belt het meldnummer 06 304 21 134
Namens onze vereniging verzorgen Uitvaartzorg Brijan, J. Stout Uitvaartverzorging of Uitvaartverzorging UGNA de uitvaart, mét ledenvergoeding en vriendelijke verenigingstarieven.

2. Wij nemen voor u contact op met DELA, de verzekeraar van uw aanvullende verzekering en regelen met DELA de financiële afwikkeling van de uitvaart.

Mocht u na het lezen van deze brief nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op het nummer 06 304 21 134 of via info@oldecompas.nl 

Met vriendelijke groet, 
Bestuur van uitvaartvereniging ’t Olde Compas 
Plaats: Barger-Compascuum
Scroll naar boven